Top Filme de care nu a auzit nimeni pe internet și pe care trebuie să le vezi până trece balamucul

Ce faceți voievozii și voievodesele (oare există acest cuvânt?!) mei? Cum vă merge banda de la Netflix? Mai funcționează? Dacă nu știați, Netflix a hotărât să reducă din calitatea streaming-ului pentru 30 de zile deoarece absolut toată lumea, dar toată lumea din univers se uită cât timp stă în casă pe celebra platformă de filme & seriale. (Btw, #stamincasa, da?).

Dar cum eu sunt băiat bun, mai jos o să vă dau 5 filme atât de inutile pe care trebuie să le vedeți și care nu sunt pe Netflix.

Acum voi vă puneți întrebarea: ”Hei, dar de ce trebuie să le vedem?”

Bună întrebare, mă bucur că mi-ați pus-o. Trebuie să le vedeți pentru că în istoria cinemagrofiei, foarte puține filme au fost mai absurde. Efectiv, nu puteți să puneți stop imediat după ce le dați play.

Așa că începem:

  1. Dünyayı Kurtaran Adam – cunoscut și sub Numele de ”Star Wars Turcesc”

Deci cum să vă explic eu, nu cred, că, de fapt sunt sigur, că există suficiente electroșocuri care să vă aducă înapoi după ce vedeți filmul ăsta. Istoria lui este simplă, la început de anii 80, cenzura în Turcia era extrem de puternică, iar oamenii auzeau de super filmul lui George Lucas, Star Wars, doar că nu puteau să îl vadă. Așa că Çetin Inanç nu a stat la discuții și a pus la cale propriul Star Wars, în viziunea proprie și cu bugetul în lire turcești, nu dolari. A ieșit magistral.

Best Part: Cursa

  • Samurai Cop
Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

”What does Katana mean” este probabil cea mai celebră replică din anii 90. Pentru cine nu a văzut până acum această capodoperă, Joe Marshall este un polițist dur, trecut prin antrenamente cu ninja, samurai și academia de poliție, care se întoarce în Los Angeles-ul condus de nemilosul Katana, un yakuza care de fapt nu mai e yakuza de ceva ani și acum are un soi de gașcă. Mare șugubăț, vă dați seama. Pe durata filmului avem de toate, intrigă, dramă, acțiune din plin, katane, de toate (shaorma de la Distor mai lipsea).

Best Part: Dialogul de la Spital și Bătălia Finală

  • Jaws – The Revenge

Eh, primul Jaws a fost o minunăție, cu replici care au intrat definitiv în istoria cinematografiei. Jaws the Revenge? De unde să începem. Deci, avem așa: se pare că văduva șerifului Brody, eroul din prima parte, e convinsă că un alt rechin, mai forțos de data asta, nu îi face ochi dulci și vrea să se răzbune pe ea și pe familia ei pentru că l-au ucis pe rechinul ucigaș din prima parte. Deci reiau, un alt rechin vrea scandal și o caută pe nevasta șerifului. Unde ești tu, OTV?

Ca să nu mai zic că Michael Caine joacă și el.

Best Part: Prima victimă a rechinului răzbunător

  • Dracula 3000

Line-ul filmului este: ”In Space there is no Daylight”. Da, despre asta vorbim. Practic săracul conte s-a trezit pe o navă de import/export sau ce naiba fac ei pe acolo. Evident că începe să muște oameni. Cred că un line mai bun era ”Din Transilvania pe Calea Lactee” – (hehe, glumiță de Vacanța Mare).

Nu mă întrebați plot-ul că nu îl înțeleg, deși l-am văzut de 3 ori. Cred că are ceva legătură cu Eurovision 2018, dar nu sunt sigur.

Best part: Coolio se face vampir.

  • The Room

Eh, aici sunt subiectiv. Știu, nu trebuia, dar consider că un top fără ”The Room” nu este top, chiar dacă filmul este cunoscut de tot universul. Pentru cine nu știe (care ești, mă, ăla?) The Room este cel mai bun film făcut vreodată. Viziunea lui Tommy Wiseau asupra scenariului nu are termeni de comparație. Este efectiv sclipitor într-un nonsens.

Nu o să spun cuvinte urâte despre ”The Room”, ci o să vă îndemnă să îl vedeți și să îl revedeți până îl înțelegeți. Fiecare replică, scenă, decor ne ține lipiți de ecran.

Best Part: Totul!

Ăsta a fost topul meu, revenim săptămâna viitoare cu alte recomandări de filme, muzică și altele. Până atunci nu uitați să like & share, share la poza de profil, link în bio la poza de profil, share la like și like la story in bio.

Vă pup

#reimagine #impreuna cu Mădalin Munteanu, alias rorschach

Share:

Author: reimagine

1 thought on “Top Filme de care nu a auzit nimeni pe internet și pe care trebuie să le vezi până trece balamucul

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.