Cele mai magnifice video-uri de pe Youtube

……de care nu știe nimeni (sau știe, cred, nu știu).

Da, ziua pe care o așteptați toți a venit iarăși. Am scris, mă rog, am înserat link-uri de Youtube ca să pară mai mare textul și mai consistent. Ca la școală când scriam 4 fraze pe o foaie dictando și apoi ziceam că am scris 8 pagini. Deh, nu am fost foarte deștept.

Dar trecutul este istorie, astăzi revenim la lucruri mai importante. Nu, nu filmulețe cu pisici și animale.

Mai jos, din capătului internetului vin cu 5 materiale video pe care nu le știe nimeni sau le știe toată lumea. Nu știu. De unde să știu eu ce știe fiecare?!

1.Top cele mai cheezy replici din istoria modernă a cinematografiei

Cum să vă zic, nu am ce să vă zic. Mai bine aruncați un ochi mai jos pentru că e aur curat.

2. Telenovelas are Hell

Oamenii ăia mega amuzanți de la Funny or Die au făcut un serial numit ”Telenovelas are Hell”. După cum spune și numele, este o investigație care scoate în evidență faptul că telenvelas are și au fost from hell. Treziți-vă oameni buni, sunt interese mari la mijloc în Maria del Barrio!

3. Saint Tropez cu Micutzu

Se spune că poezia este poate cel mai important cadou pe care ni l-am dat între noi și poate (ce poate, sigur!) Saint Tropez este cea mai completă poezie din istoria scrisă a umanității. A fost compusă de Briliantul României într-o seară live la Casa Manelelor susținut artistic și puternic de Daniel Cameramanul.

4. El FUA

Pentru că EL FUA este tot ce trebuie și avem nevoie. FUA!

5. OH MY DAYUM

Video-ul ăsta e mai vechi ca internetul. Dacă nu l-ai văzut înseamnă că încă ești pe Myspace. Chiar ce mai face Tom? Tot acolo e?

E un omagiu adus burgăriei aia bune din București. Îmi lipsești #thinkingofyou #soulmates

Ăsta a fost topul meu, revenim săptămâna viitoare cu alte recomandări de filme, muzică și altele. Până atunci nu uitați să like & share, share la poza de profil, link în bio la poza de profil, share la like și like la story in bio.

Vă pup!

#reimagine #impreuna cu Mădalin Munteanu, alias rorschach

Share:

Author: reimagine