Astăzi alături de Liliana Cehan

Planeta s-a oprit, pentru tine!

Perioada aceasta va trece, aşa că, haideţi să profităm, la maximum, de ea.Acum este momentul perfect!

Mai mult ca niciodată, suntem puşi faţă în faţă cu realitatea. Ies la suprafaţă toate lucrurile pe care am refuzat să le vedem până acum. Suntem obligaţi să trăim în prezent, din plin, privind în ochi, realitatea dură. Falsele faţade au căzut! Şi asta este perfect! Ne este dată şansa extraordinară de a ne re-evalua viaţa,sub toate aspectele ei, realitatea în care am trăit până acum.

Avem marea şansă de a ne reseta şi de a ne reaşeza fiecare pe traiectoria corectă, pentru ca viaţa mea, a ta, a ei, a lui.., să devină ceea ce ar fi trebuit să fie dintotdeauna- plină de sens!

Aşa că, întoarce-te către tine, coboară în adâncul fiinţei tale, adu la lumină darurile şi  potenţialul tău ascuns,  pentru a crea frumuseţe şi bunătate, ca mai apoi, să fii gata să le dăruieşti acestei planete în suferinţă,  contribuind astfel,  la vindecarea ei!

Este timpul întrebărilor importante:

  • ce nevoi ale sufletului tău ai ignorat până acum?
  • unde te găseşti pe harta vieţii tale?
  • ce este cu adevărat important pentru tine?
  • cum ai vrea să arate de acum înainte viaţa ta?
  • ce doreşti să păstrezi în viaţa ta? ce doreşti să elimini?
  • cine eşti tu, cu adevărat, de unde vii şi încotro te îndrepţi?
  • care este contribuţia ta în lume, potenţialul tău ascuns pe care nu l-ai folosit până acum? Cum ai putea să-l foloseşti în noua ta viaţă?

Reinventează-ţi viaţa!

Aceasta este marea ta şansă! Este un mare dar, nu-l risipi!

Acum este momentul perfect, planeta are nevoie de tine, de ea, de el….de noi toţi! 

Liliana este trainer şi Life Happiness Coach – fondator Training4Happiness Academy. Ca urmare a experienţei şi a cunoştintelor acumulate, a decis să se dedice formării și consilierii femeilor pentru a le sprijini în procesul de autocunoaștere, în consolidarea resurselor interioare care să le ajute să facă faţă cu succes provocărilor vieţii, să-şi regăsească fericirea de a fi, să-şi construiască viaţa pe care şi-o doresc!

Primul lucru pe care îl vei face când se termină nebunia.

Voi alerga pe munte, în mijlocul naturii şi voi savura fiecare gură de aer proaspăt!

Primul loc din București unde o să mergi să mănânci, să bei ceva.

Pentru moment, nu îmi doresc asta.

Filmul/Cartea pe care o recomanzi în perioada asta?

Recomand cartea “Darurile imperfecţiunii” de Brene Brown –“Ghidul pentru o viaţă trăită din toată inima”

Mi se pare perfectă pentru această perioadă.

Folosește doar 3 cuvinte ca să descrii viața ta înainte și după pandemie.

Înainte: muncă-griji-lipsă de timp

După începerea pandemiei: introspecţie-linişte-cugetare.

Care sunt efectele pozitive ale statului acasă?

Re-evaluarea aspectelor importante din viaţă, reconsiderarea priorităţilor. Reconectarea la viaţa profundă, interioară.

Cum s-a schimbat viața ta de când a început pandemia?

Mi-am regăsit calea pe care doresc să o urmez. Lucrurile inutile în care m-am risipit anterior, au dispărut unul cate unul, de la sine! A rămas esenţa, ceea ce este cu adevărat  important-contribuţia personală şi bucuria de a trăi. Lucrurile simple-un răsărit de soare, cântecul păsărilor.

Cum aducem Magie în viața noastră în această perioadă?

Situaţia, în sine, ne obligă să stăm, să ascultăm lumea redusă deodată la tăcere şi constatăm cu uimire că auzim sunete noi. Acum, se aude doar natura…care are limbajul ei.

O zi din viața ta reIMAGINATĂ

Calm, linişte, pace. Ascult şi privesc cu atenţie tot ceea ce se întâmplă în jurul meu. Văd totul dintr-o altă perspectivă.  Preţuiesc fiecare moment şi mă bucur de viaţă, de fiecare detaliu. Nu imi mai irosesc timpul cu prea multă muncă, cu griji inutile. Pur şi simplu trăiesc, continui starea de prezenţă învăţată acum. Este pentru prima dată când înţeleg cu adevarat valoarea ei.Eşti într-o altă dimensiune!

Cum alegi să te raportezi la această perioadă? Care sunt lucrurile pe care ți le-ai amintit poate și de care uitasei înainte sau pe care poate nu le băgai în seamă?

Este vorba de bucuria de a trăi, pur şi simplu. Este atât de mult timp de când nu am mai trăit asta, atât de mult încât mă gândesc dacă am trăit acest lucru vreodată?

S-a schimbat percepția ta asupra timpului?

Da, categoric. L-am simţit stând pe loc şi în acelaşi timp, am conştientizat infinitatea lui. O experienţă unică, într-un context unic!

Ce crezi că ne învață situația prin care trecem #impreuna?

Că nu deţinem controlul în absolut nimic. Controlul este doar o iluzie. Sper ca acest lucru să ne facă mai responsabili. Situaţia în care suntem ne mai arată că, în orice moment, totul se poate sfârşi brusc şi noi nu putem face nimic pentru a evita asta iar acest lucru poate ne va face să preţuim viaţa mai mult!

Pe Liliana Cehan o găsiţi aici:

https://www.autoeducatie.ro/

https://www.facebook.com/liliana.cehan

Author: reimagine