Astăzi cu LAURA MUȘUROAEA

Una din reprezentantele beauty vlogging-ului la noi este Laura Mușuroaea. S- a apucat de vlog din vremea majoratului. Făcând cunoștință cu comunitatea de beauty din Marea Britanie prezentă pe YouTube, Laura s-a decis să încerce o variantă românească de beauty vlog, cu sfaturi, tutoriale și trial-uri de produse disponibile pe piața de la noi.

Care este primul lucru pe care îți propui să îl faci când trece toată nebunia?

Să plec într-o vacanță, clar! Aveam două vacanțe planificate înainte să înceapă nebunia și a trebuit să le anulăm. Nu ne plângem, important este să trecem cu bine peste această perioadă și încerc să profit de acest timp în mod pozitiv, dar cu siguranță îmi este dor să călătoresc și să descopăr lucruri noi.

De ce îți este cel mai dor de când au început restricțiile?

De natură, prieteni, locurile frumoase din București. Mi-am dat seama că îmi este dor de lucruri simple, dar și mai puțin simple. Îmi este dor de o cafea în oraș, de o plimbare simplă pe străzi sau în parc, de pădure și munți, dar și de evenimentele frumoase care au loc în lumea asta și de oamenii frumoși pe care am norocul să îi cunosc și să le fiu prietenă.

Trei filme și trei cărți preferate.

Cărți ar fi Brene Brown – ,,Darurile imperfecțiunii”, Rodica Ojog Brașoveanu – ,,Necunoscuta din congelator” și Haruki Murakami – ,,Pădurea Norvegiană”. Iar filme… ,,Un pas înaintea serafimilor”, ,,Filantropica” și ,,Breakfast at Tiffany’s”.

Cum se reinventează un vlogger pe timp de pandemie?

Răspunde nevoilor publicului. De la informație relevantă și realistă, la suport moral, la entertainment și content care să ajute publicul să se “desprindă” puțin de situația actuală. Eu personal am ales ca în această perioadă să filmez mai mult, ca să pot oferi conținut acum că oamenii au timp pentru el sau au nevoie de el.

Dar o tânără mămică?

Haha, mămica se reinventează oricum zilnic, nu s-a schimbat nimic. Copilul te solicită și te învață lucruri noi zilnic și pe vreme de pandemie, și în vreme normală. Cred că este important să le oferim un “program” normal, să încercăm să fim cât mai normali și naturali pe lângă ei, să nu le inducem o stare de panică. Dar în același timp trebuie și ei să fie conștienți de ceea ce se întâmplă, și, odată cu noi, să învețe din această situație.

Cum arată o zi din viața ta reIMAGINATĂ?

Să știi că ziua mea este destul de “normală”. Și asta pentru că mi-am propus eu să fie așa. Mă trezesc în jur de 07:00-07:30, fac sport, urmează rutina de îngrijire, iar apoi programul de lucru. Filmez, editez, telefoane, poze. Spre seară este timpul dedicat 100% lui Matti, când ne jucăm și alergăm prin casă sau curte. Iar după ce îl culc, devin Meșter Mușuroaea, pentru că în această perioadă avem un proiect de renovare în desfășurare. Pentru mine nu s-au schimbat neapărat foarte multe lucruri, pentru că eu și înainte lucram de acasă, așa că sunt obișnuită. Ce-i drept, lipsesc filmările și evenimentele, ieșirile, dar mă concentrez pe muncă în această perioadă, pentru a evolua și învăța cât mai mult. Nu mă pierd în știri, nu le citesc pentru că îmi dau o stare de panică, iar credința mea este că oricum nu pot face mare lucru din casă. Mă concentrez în schimb pe campanii umanitare, cu un mesaj pozitiv, încerc să ajut cât mai mult. 

Ce valori simți că ar trebui îmbrățișate mai mult, mai ales în perioadele dificile ca aceasta?

Compasiunea, înțelegerea și bunătatea. Este timpul să fim mai înțelegători, să avem compasiune față de noi și sentimentele noastre, dar și față de cei din jur. Este momentul să ne gândim mai mult la cum afectează fiecare decizie pe care o luăm, fiecare acțiune pe care o facem. Și este timpul să învățăm să zâmbim mai mult. Știu, sună ciudat, dar este atât de important să zâmbim, să ne încărcăm cu energie pozitivă și să învățăm să ne bucurăm de ceea ce avem. Pentru că avem. Avem lucruri pentru care ar trebui să fim recunoscători.

Ce crezi că putem învăța din această experiență?

Recunoștința. Să învățăm să apreciem ceea ce avem, să ne apreciem pe noi. Să învățăm cât de puternici putem fi. Să învățăm să ne adaptăm. Să învățăm să fim creativi. Să învățăm să fim mai deschiși. Și mai ales, să învățăm să fim oameni buni.

Trei sfaturi de îngrijire personală pentru o stare de bine

Cele mai simple lucruri pe care le poți face este să îți aplici o cremă hidratantă atât pe față cât și pe mâini, să aplici puțină mascara, parfumul preferat și o manichiură curată și simplă. Lucruri mici, dar de efect!

Pe Laura o puteți găsi aici:

https://lauramusuroaea.com/

https://www.instagram.com/lauramusuroaea/

Author: reimagine