Astăzi cu Alex Ghidush

Alex Ghidush este un vlogger generalist, tânăr entertainer creator de conținut, fără frică de nou, gata întotdeauna să pună în practică orice idee creativă, mai ales când vine vorba de farse.

Primul lucru pe care îl vei face când se termină nebunia.

O voi scoate pe bunica mea la o cafea în Centrul Vechi. Înainte de a începe izolarea a fost internată în spital și am stat în toată această perioadă cu teama că nu o voi mai vedea niciodată.

Primul loc din București unde o să mergi să mănânci, să bei ceva.

Așa cum ziceam, voi merge undeva în Centrul Vechi, nu știu exact unde, să beau o cafea cu bunica, înconjurat de oameni. De abia aștept să ajung și la restaurantul unde mâncam foarte des înainte de izolare, nu este un restaurant cu specific dar au mâncare excepțională.

Filmul/Cartea pe care o recomanzi în perioada asta?

Recomand Once Upon a Time in Hollywood.

Folosește doar 3 cuvinte ca să descrii viața ta înainte & după pandemie

Minunată, Energică, Copleșitoare (din când în când) 🙂

Care sunt efectele pozitive ale biroului de acasă?

Sunt foarte multe. Eu aveam biroul acasă tot timpul, dar de când îmi petrec tot timpul numai acasa am devenit productiv. Filmez mult mai mult decât o făceam înainte și am învățat și câteva secrete de montaj și acum rareori mai cer ajutorul când trebuie să editez eu un video. Deci primul efect pozitiv în cazul meu a fost productivitatea.

Bunătatea sau inteligența crezi că sunt mai utile în vreme de pandemie?

Ideal ar fi o îmbinare armonioasă a celor două. E o situație delicată și trebuie să fim buni, să ajutăm. Cred că doar dacă suntem alături unii de alții vom trece cu bine peste tot și ne vom păstra sănătatea atât fizică cât și psihică.

O zi din viața ta reIMAGINATĂ

În momentul ăsta e foarte simplu, o zi din viața mea reIMAGINATĂ ar fi o zi la malul mării, cu toți prietenii, petrecând până dimineața. Dacă aș fi primit întrebarea asta înainte de izolare cu siguranță aș fi răspuns că ar fi o zi cu mine stând acasă fără să fac nimic. Sunt un om plin de energie și rareori stau locului.

Cum alegi sa te raportezi la această perioadă? Care sunt lucrurile pe care ți le-ai amintit poate și de care uitasei înainte sau pe care poate ca nu le băgai în seamă?

Mă raportez la această perioada cu calm, am încercat să nu îmi pierd deloc cumpătul. Am învățat să micșorez viteza cu care îmi derulam viața, eram mereu în mișcare, pierdeam multe lucruri din vedere. Acum mă bucur de orice, de fiecare moment, încerc să mă bucur mai mult de viață, cu bune și cu rele. Viața noastră este o proiecție a ceea ce ne imaginăm noi, așa că fac tot posibilul să am o imaginație cât mai pozitivă. Mi-am amintit să îmi apreciez timpul, e singura resursă pe care nu o putem recupera.

S-a schimbat perceptia ta asupra timpului?

Categoric, îl apreciez mult mai mult acum. Chiar mă bucur de fiecare moment, chiar dacă acum nu mai fac lucruri așa impresionante. Acum avem timp din belșug să facem tot ce ne doream atunci când nu aveam timp. Mereu lăsam lucrurile care ne hrăneau sufletul pentru mai târziu: cititul, muzica, filmele, meditația. Când nu mai era timp erau primele tăiate de pe listă, ei bine, acum avem tot ce ne trebuie să le facem pe toate.

Ce crezi că ne învață situația prin care trecem #impreuna?

Să apreciem mai mult toate lucrurile și să nu mai luăm totul de-a gata. Să apreciem momente, oameni pe tot parcursul vieții, chiar și lucruri, căci acum când nu le mai avem ne este tare greu. Să avem grijă de timpul și sufletul nostru. Sunt multe lucruri pe care le înveți în perioada asta în care petreci mai mult timp cu propria persoană și sunt multe lucruri care pleacă în primul rând din interior. Am învățat lucruri care sigur îmi vor influența viața constant de acum.

Pe Alex îl puteți găsi aici:

https://www.youtube.com/channel/UC0022XzuG_b0mG7Rt-hQ6pg

Author: reimagine