Astăzi cu Ilinca Vandici

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, cu o carieră de 15 ani, dar şi o prezenţă populară în concursurile autohtone de Miss, pe vremea când era o adolescentă. De altfel, debutul său în televiziune a avut loc în urma concursului „Model of the Universe 2004”, unde a câstigat premiul presei, care a constat într-un curs de pregătire în televiziune din partea B1 TV. Prezentatoare la Kanal D, la emisiunea  „Bravo, ai stil!”, vlogger și content creator, Ilinca se declară o mamică împlinită și a decis să rămână aproape de fanii ei de pe instagram printr-un ”Jurnal din carantină”.

Primul lucru pe care îl vei face când se termină nebunia.

Sunt atât de multe lucruri pe care abia aștept să le fac…. Nici nu știu care va fi primul… Ard de nerăbdare să mă întorc pe platourile de filmare de la Bravo, ai stil! Vreau să mănânc la restaurantul meu preferat, să beau o cafea cu prietenele mele, să merg la sală… Îmi e dor de tot și de toate!

Primul loc din București unde o să mergi să mănânci, să bei ceva.

Tânjesc după sushi de la Argentine!!!

Filmul/Cartea pe care o recomanzi în perioada asta?

Sticletele de Donna Tartt

Folosește doar 3 cuvinte ca să descrii viața ta înainte & după pandemie

Agitată, organizată și imprevizibilă & după pandemie probabil va fi la fel…

Care sunt efectele pozitive ale biroului de acasă?

Acum ziua mi se pare mult mai lungă, nu mai pierd timpul în trafic, pot să lucrez și în pijamale, sunt la o secundă distanță de familie și atunci îmbin cele 2 părți super repede și ușor…

Bunătatea sau inteligența crezi că sunt mai utile în vreme de pandemie?

INTELIGENȚA fără doar și poate, oricând, în vremuri normale sau critice…

O zi din viața ta reIMAGINATĂ

Mă trezesc la 10:00 în casa mea din Maldive… Îmi fac o cafea și ies direct pe plajă unde mă joc cu Zian… Petrecem ziua stând la soare, alergând pe plajă, făcând scufundări, mâncând mult pește și fructe de mare, seara ieșim toți la restaurant apoi culc copilul și eu stau pe plajă cu un pahar de șampanie, cu persoana iubită să admirăm stelele și să ascultăm valurile!

Cum alegi să te raportezi la această perioadă? Care sunt lucrurile pe care ți le-ai amintit poate și de care uitasei înainte sau pe care poate că nu le băgai în seamă?

Sunt cât se poate de cerebrală și realistă tot timpul! Nu sunt lucruri de care am uitat, sunt poate lucruri bazice, casnice pe care nu am mai avut timp să le fac și acum m-am reîntors la ele… în rest, rămân ancorată în realitate, sunt responsabilă, conștientă!

S-a schimbat percepția ta asupra timpului?

Oarecum…. Sunt zile în care am foarte multă treabă și atunci mi se pare că timpul trece la fel de repede ca în vremurile bune, și sunt zile în care mă relaxez mai mult și atunci mi se pare că totuși mai e timp….

Ce crezi că ne învață situația prin care trecem #împreună?

Că nu suntem stăpânii Universului, nu suntem mici Dumnezei… suntem călători, vizitatori, frunze în bătaia vântului care își lasă amprenta asupra locului prin care trec și asupra oamenilor pe care îi întâlnesc! Depinde doar de noi cum alegem să trăim și ce alegem să lăsam în urma noastră…

Author: reimagine