Astăzi cu Otniela Sandu

Otniela Sandu, fostă concurentă în emisiunea “Supraviețuitorul” și “Ferma Vedetelor” este un make-up artist renumit, însă pe lângă această meserie, ea se concentrază pe actorie, se implică în foarte multe proiecte caritabile, iar în timpul liber colaborează cu diferite companii pentru imagine, îi place să alerge și să meargă cu bicicleta.

Primul lucru pe care îl vei face când se termină nebunia.

Îmi este dor de natură, de priveliște. Mi-aș dori foarte tare să văd un apus pe malul mării. Sau undeva la munte. Și să văd niște oameni de care îmi este teribil de dor. Dorul ăla mareeee!

Primul loc din București unde o să mergi să mănânci, să bei ceva.

Greu! Încep cu Frudisiac pentru o porție de pancakes și o cafea, apoi merg la Grano pentru o caracatiță cu cartofi, iar seara direct la Constanţa la Bacaro pentru înghețata mea cu nucă. Asta în prima zi! :))

Filmul/Cartea pe care o recomanzi în perioada asta?

Sunt mai multe, dar acum o să recomand ceva ce mi-a plăcut mie foarte tare în ultima vreme. Miracolul din celula 7. Iar la cărți: De Veghe În Lanul De Secară – JD Salinger.

Folosește doar 3 cuvinte ca să descrii viața ta înainte & după pandemie

Culoare, teama de a nu dezamăgi, libertate și după pandemie calm, familie, dorință.

Care sunt efectele pozitive ale biroului de acasă?

Dedic mai mult timp anumitor lucruri care îmi plac sau pe care voiam să le învăț și până acum nu aveam niciodată timp pentru ele.

Bunătatea sau inteligența crezi că sunt mai utile în vreme de pandemie?

Vreau să cred că un om inteligent este și un om bun. Că are această sensibilitate și puterea de a înțelege efectele acestui cuvânt magic.

O zi din viața ta reIMAGINATĂ

Uff, depinde de zi. Sunt mereu diferite. Am să aleg o zi preferată. O cafea bună cumpărată pe fugă dintr un loc care mie îmi place. Filmări pt un film. Întâlnire pentru niște proiecte, cursuri de actorie și apoi o masă în oraș cu niște oameni dragi mie. Asta este una din zilele alea cele mai full. Visez la ele acum.

Cum alegi să te raportezi la această perioadă? Care sunt lucrurile pe care ți le-ai amintit poate și de care uitasei înainte sau pe care poate că nu le băgai în seamă?

Încerc să îmi țin mintea ocupată și să fac chestii pentru a mă dezvolta și poate chestii care cred eu că îmi vor folosi după această perioadă. Iubesc efectiv natura și mereu plec când îmi permite timpul și bugetul. Dar ca acum niciodată nu am stat să admir vișinul din fața geamului. Să-i număr florile, să-l privesc minute bune în șir. Oaza mea de libertate. Niciodată nu m-am bucurat atât de razele soarelui pe care le simt pe față. Să nu mai zic de timpul petrecut la telefon cu familia.

S-a schimbat percepția ta asupra timpului?

Am momente în care mă sperii pentru că nu știu ce zi este. Seamănă destul de mult între ele și asta mă face cumva să pierd noțiunea timpului. Plus că noaptea a cam devenit zi, prânzul dimineață.

Ce crezi că ne învață situația prin care trecem #împreună?

Vreau să cred că ne învață cât de mult trebuie să apreciem ziua de azi,oamenii de acum, ce avem acum. Uneori mâine nu există sau se poate schimba dramatic. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, ce poți spune azi, ce poți face pentru cineva azi… în situații de genul ăsta înțelegem mai bine cât de important este să nu fii singur. Să ai pe cineva lângă tine. Chiar dacă este vorba despre o comunicare de la distanță. Știi că te aude cineva, că te asculta, că-i pasă, că nu ești singur.

Author: reimagine