Astăzi cu Sorin Stratulat

Sorin Stratulat – hair stilist și partener în proiectul Beauty District alături de Alexandru Abagiu și Cătălina Stoica, Sorin se declară pasionat de tot ceea ce înseamnă imagine, stil si tendințe, și crede că doar cu o educație solidă putem cu adevărat contribui la dezvoltarea industriei din care face parte. Vlogger, influencer și content creator, promovează un stil de viață sănătos și oferă sfaturi despre styling și frumusețe.

Primul lucru pe care îl vei face când se termină nebunia.

Voi vopsi blond , mult mult blond.

Primul loc din București unde o să mergi să mănânci, să bei ceva.

Pizza la Animaletto și înghețată la Vicecream.

Filmul/Cartea pe care o recomanzi în perioada asta?

Eckart Tolle -Puterea prezentului (o recomand oricând de ani de zile ).

Folosește doar 3 cuvinte ca să descrii viața ta înainte & după pandemie

happy / adaptat/ curios

Care sunt efectele pozitive ale biroului de acasă?

Apreciez mai mult munca celor care fac asta în mod normal.

Bunătatea sau inteligența crezi că sunt mai utile în vreme de pandemie?

Cred că una fără alta nu prea au sorți de izbândă.

O zi din viața ta reIMAGINATĂ

Sunt matinal și în consecință mă trezesc la 6:30 zilnic, încep cu un ritual de hidratare și îngrijire interioară după care aloc 5-10 min unei mici meditații de optimism și voie bună / apoi sport (am noroc că pot ieși în curtea interioară ) și apoi duș- mic dejun. Social  media și email până în jur de ora 10 după care mă pregătesc noului challenge de la muncă, consultanță online și livrari de produse de îngrijire (ceva ce am început imediat după închiderea activității curente a saloanelor de înfrumusețare și care cred că va duce într-un magazin online). Am în medie două live-uri sau seminarii pe care le susțin în fiecare zi și încerc să le fac cât mai pozitiv și optimist posibil pentru a compensa lipsa prezenței fizice – în jur de 18 termin munca de birou – îmi pregătesc cina și după ora 19 încerc să mai vorbesc cu unul doi prieteni sau membrii ai familei ca să le mai vad starea, cum sunt, cum se simt. Citesc apoi Micul prinț pe Instagram, mai citesc ceva legat de trenduri, adorm în jur de 11. Încerc să evit serviciile de video streaming pentru că imi fură mult din timp și real nu cred că suntem în vacanță.

Cum alegi să te raportezi la această perioadă? Care sunt lucrurile pe care ți le-ai amintit poate și de care uitasei înainte sau pe care poate că nu le băgai în seamă?

Aleg să mă raportez cu cât mai mult bun simț, față de mine, față de oamenii apropiați, față de social media. Nu sunt o fire panicoasă dar cred că trebuie să fiu mai atent cu anumite lucruri din jurul meu. Singurul lucru pe care poate nu îl băgam în seamă (mai degrabă pentru că nu aveam conștiința distanțării) era faptul că “ne vedem mai încolo”.  Acest mai încolo acum este foarte real și mă face să conștientizez că prioritățile nu trebuie mascate sub aparența urgenței. De multe ori facem ‘compromisuri ‘ în ideea că avem timp mai încolo , eee…not so true anymore.

S-a schimbat percepția ta asupra timpului?

Nu, muncesc la fel de mult (doar că altfel), îmi respect rutina și stilul de viață într-o proporție foarte mare, aloc spațiu la fel de mult gătitului sănătos, mișcării, dezvoltării personale (sunt constante în viața mea de ani buni și nu fac acum mai mult decât făceam, mai degrabă mă bucur mai mult că fac asta de ani și că nu am început acum de la 0).

Ce crezi că ne învață situația prin care trecem #împreună?

Pe fiecare ne va învăța în funcție de deschiderea personală. La nivel global cred că ne învață despre consum excesiv de orice, despre impactul real pe care îl avem asupra ecosistemelor din care facem parte, despre dependența în producție, despre diferențele sociale …

Author: reimagine