Astăzi cu Majda

Majda și-a transformat pasiunea pentru oameni și povești bine spuse într-o carieră de succes în televiziune. Influencer, prezentator TV, dar mai ales mama unei fetițe superbe, ea ne-a povestit puțin despre cum i s-a schimbat viața odată cu venirea pandemiei, dar și despre planurile sale de viitor reIMAGINATE.

Cum a trebuit să îți reimaginezi viața la nivel personal, dar și profesional de când a început nebunia?

În momentul în care a început toată nebunia, mi-am luat în primul rând toate măsurile de precauție, am o familie căreia îmi place să cred că îi ofer toată dragostea mea și atunci era absolut normal să mă gândesc la binele lor, dat fiind faptul că eu muncesc în continuare.

În ochii copilului meu, eu nu cunosc nici teama nici isteria care s-a creat în jurul nostru, în ochii ei, eu sunt eroul. Așa că am continuat să sper că o să fie bine.

De ce îți este cel mai dor de când au început restricțiile?

De toată familia mea, de oameni, de îmbrățișări. Eu iubesc oamenii, discuțiile lungi cu prietenii mei.

Cum se reinventează vedetele în această perioadă?

Multe dintre vedete am observat că au alocat mult mai mult timp mediului online. Și-au construit un nou traseu, și-au făcut canal de YouTube ca să fie mai activi și să fie prezenți în continuare în inimile oamenilor, asta pentru că foarte mulți actori, cântăreți, artiști în general, nu mai activează în această perioadă, așa că era necesar să găsească o nouă modalitate de a rămâne conectați cu publicul.

Multe vedete s-au apucat de gătit, de pictat, și-au descoperit noi talente.

Ce valori simți că ar trebui îmbrățișate mai mult, mai ales în perioadele dificile ca aceasta?

Cred că am înțeles cu toții despre ce a fost vorba în urma acestei pandemii. Despre simplitate, despre credință, despre umanitate și iubire.

Este atât de simplu să te bucuri de moment, să trăiești cu credință în inimă că totul o să fie bine, să te gândești la aproapele tău și la a ajuta și să realizezi că o masă luată în familie înseamnă bogăție și de fapt toată iubirea se concentrează pe cele mai mărunte lucruri din viețile noastre.

Ce crezi că putem învăța din această experiență?

Să ne privim mai mult în ochi, că niciodată nu se știe când nu vom mai putea face asta. Să ne spunem mai mult “ te iubesc “, să avem mai multă grijă de sănătate și să avem grijă de tot ce înseamnă planeta.

Ce putem face pentru a ne menține starea de bine?

Fiecare om are o energie aparte, el știe ce e mai bine pentru el, dar în momentele când oamenii simt că parcă e greu să-și găsească zâmbetul, atunci e foarte bine să-și pună o muzică bună, să se parfumeze, să se îmbrace frumos, chiar dacă stau în case, să citească o carte bună. Sunt multe metode care te fac să te simți bine, dar cea mai importantă este să ai grijă de interiorul tău încât să nu ajungi să te forțezi să ai o stare de bine, pur și simplu să vină de la sine, să facă parte din energia ta.

Cu toții avem ritualurile noastre de îngrijire. La ce ritual nu poți renunța nici măcar în timp de pandemie?

Nu am renunțat la nimic, am avut grijă de mine în continuare. Nu-mi lipsesc cremele pentru îngrijirea tenului și a corpului, îmi fac diferite măști pentru păr singură, fac sport acasă cu fetița mea. Am încercat sa-mi creez un confort.

Care este cea mai mare provocare pentru tine acum?

Să duc lupta până la bun sfârșit, să-mi văd copilul că își dorește la școală, afară și cu toate acestea să-i explic ce înseamnă această perioadă. Am marele noroc că Jacqueline este foarte înțelegătoare și îmi e de ajutor.

Sunt un om empatic și am auzit foarte multe povești în ultima vreme și îți spun sincer că cel mai greu îmi vine în momentul în care văd și aud oameni îndurerați.

Îmi doresc să cred că vom trece peste această perioadă, că fiecare din noi a învățat că nu e nevoie de prea multe lucruri pentru a fi cu adevărat fericit și să rămânem uniți.

Author: reimagine