Sesiuni 1-1 de Coaching Sistemic

Abordarea Metasysteme Coaching, în baza căreia se desfășoară sesiunile de coaching propuse, își găsește inspirația în alte abordări sistemice întâlnite în medicină, economie, fizică, cercetări din zona constelațiilor, terapiilor de familie, biologiei sau mecanicii cuantice, pentru a menționa doar câteva dintre acestea.

În acest sens desfășurarea unei ședințe de coaching presupune acompaniamentul solicitantului prin identificarea tiparelor individuale și colective, prin întrebări și răspunsuri de natură să stimuleze clientul în vederea identificării de soluții sau perspective diferite față de obiectivul de lucru propus.

Beneficiile unei ședințe de coaching sistemic rezultă din însăși abordarea propusă – identificarea și lucrul cu tiparele identificate inclusiv în relația coach-client, personale, profesionale, comportamentale sau emoționale, fizice, psihice, spirituale, hobyy-uri sau aspecte ce țin de sănătate. Toate aceste tipare fac parte dintr-un sistem interconectat care, într-o formă sau alta, include întrgul proces de lucru al clientului.

În consecință pentru un coach sistemic nu există nici o diferență între Life sau Professional Coaching, Leadership sau Project Coaching.

Pentru cei pregătiți să lucreze puteți rezerva o sesiune de coaching individuală urmînd pașii de mai jos.

Durata – 1 ora

Costul unei ședințe: 250 Ron

Modalitatea de desfășurare: via zoom.us

Pentru programări ne puteți contacta la: mihaela@pandorrastyle.ro, telefon: 0371 100 011

Confirmarea sesiunii, datele de conectare via zoom.us sau adresa locației fizice, se va transmite solicitantului în baza confirmării de plată, cu minim 48h înainte de data solicitată pentru programare.

Coach – Monica Măgureanu, absolvent Fundamentals of Systemic Coaching Class, organizat de Metasysteme Coaching, Alain Cardon

Share:

Author: reimagine