Cuvinte from Me

Dragă Me

Mult s-a rotit pământul acesta cunoscut de oameni de când nu ți-am mai dat semne pe hârtie. Pesemne că am uitat… Știi U. (Universul) mi-a spus ieri că mă paște Uitarea la minus un grad si mi-am amintit atunci că nu ți-am mai trimis de mult cuvinte….

Interesant cum forma noastra cunoscută de uitare ne face de fapt să ne amintim… Oare și tu suferi de uitare? Nu ți-am mai auzit de mult reflecțiile în oglindă.

Am plonjat cu zâmbetul pe buze în Uitare și curenți de cuvinte m-au înconjurat…

Patine de gheață pe asfaltce zici de un tur urban Me? Mi-e dor să patinăm pe asfalt în vara în care gheața a îmbrăcat cafeneaua în care te-am auzit în oglindă pentru prima oară

….

Am nevoie de ceata ca sa fie clarlucrurile sunt mult prea clare ca să le descoperi realitatea, știm noi mai bine… Ce zici dacă am chema Ceața în seara asta la o ciocolată calda asezonată cu lavandă din gradina în care nu am ajuns vreodată?

….

Tren….pierdut printre gările năluci nu va ajunge niciodată în stația aceea în care formele umane cunoscute l-ar putea aștepta. Trecere primelor minute de așteptare entuziasmată vor fi înlocuite cu orele în care ai vrea ca orologiul cel vechi să nu mai bată iar orele cu zilele în care ai să descoperi că nu trenul era cel pe care îl așteptai ci gara în care te-ai aflat întotdeauna.

….

Padure de Cedrii….adie vântul cuvintele căzute la vreme de toamnă spre iarna de chihlimbar în care un baiat a cunoscut o fata… Mai degrabă El a cunoscut-o pe EA. Îți mai aduci aminte? El, un program de top în clasa lui de software cu un algoritm de calcul declarat perfect de către utilizatori. Ea, un program perimat clasificat drept <stricat> datorita erorilor de calcul în algoritmi. Îi era permisa totuși o plimbare internaută de două ore pe zi doar doar se va gasi un utilizator care să repare excesul de libertate prezent în codul sursă. Cineva postase o poză cu o pădure de cedrii chiar la momentul promenadei zilnice permise și Ea s-a gândit să poposească o vreme acolo… El calcula de zor frunzele căzute în gif-ul acela când a vazut-o pe Ea…Și mai departe știm povestea…

….

Imi place gustul de albastruAlbastru marin, încărcat de dansul valurilor în lumina lunii de cleștar…

Cuvinte, Litere, Linii Drepte, Linii Curbe, Cerc, Oval….Semne pe hârtie..

Până la urmatoarele cuvinte tu, ce faci Me? Mai aștepti Trenul spre Pădurea de Cedrii?

Me

(de Monica Măgureanu)

Author: reimagine