Incinta Sacră

Încarc Evenimente

Atelier Experiențial – Incinta Sacră

Incinta Sacră este un instrument terapeutic creat de Georges Colleuil, inspirat, printre altele, de busola psihicului dezvoltată de către Jung. Incinta Sacră este un joc de evoluție personală, care a fost dezvoltat de către creatorul ei în conformitate cu marile jocuri inițiatice din cele mai vechi timpuri (șotron, oiște, șah, etc.).

Despre Incinta Sacră

Acest instrument se prezintă sub forma unui covor pe care sunt desenate simboluri și forme geometrice pe care sunt plasate arcanele din Tarotul de Marsilia, care ajută la proiectarea trăirilor și sentimentelor participanților prin intermediul metaforelor și simbolurilor. “Jucătorii” se deplasează în zona incintei pe baza unui anumit protocol.

Incinta Sacră permite o călătorie personală într-un spațiu simbolic unde Arcanele din Tarotul de Marsilia devin panouri indicatoare, oglinzi sau repere pentru întrebarea “jucătorului”.

Program Atelier:

În cadrul atelierului se vor desfășura 7 sesiuni de lucru pentru 7 “jucători”.

  • 09:30 – 10:00 – Sosirea participanților
  • 10:00 – 10:15 – Introducere, cadru și protocol de lucru
  • 10:15 – 10:45 – Jocul 1
  • 10:50 – 11:20 – Jocul 2
  • 11:20– 11:35 – Pauza
  • 11:35 – 12:05 – Jocul 3
  • 12:10 – 12:40 – Jocul 4
  • 12:40 – 12:55 – Pauza
  • 12:55 – 13:25– Jocul 5
  • 13:25 – 15:00 – Pauza de Pranz
  • 15:00 – 15:30 – Jocul 6
  • 15:35– 16:05 – Jocul 7
  • 16:05 – 16:20 – Pauza
  • 16:20 – 17:00 – Concluzii și Încheiere

Facilitatorul Atelierului

Atelierul este susținut de către Monica Măgureanu, Coach Sistemic, Consilier de Dezvoltare Personală, Practician și Formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale, Facilitator agreat în Incinta Sacră, instrument dezvoltat de către Georges Colleuil.

Costul Atelierului: 300 RON

Înscrieri și detalii: mihaela@pandorrastyle.ro

Atelierul se desfășoară în București iar locația va fi comunicată celor înscriși ulterior achitării taxei de participare.

Număr maxim de participanți – 7 persoane

Termene si condiții

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email mihaela@pandorrastyle.ro, caz în care se vor aplica următoarele reguli:

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email cu până în 14 zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 50%.

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email în intervalul de 15 până la 30 de zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 70%.

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email într-un interval de peste 30 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită integral.

– în cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu într-un interval mai mic de 14 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail mihaela@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizator:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la:

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Go to Top