Rezervare

Ce este Compassionate Inquiry®?

Compassionate Inquiry® este o abordare terapeutică dezvoltată de către Dr. Gabor Maté, o abordare menită să aducă la suprafață ceea ce se află dincolo de povestea pe care o prezentăm lumii.

Esența traumei, dincolo de orice comportament disfuncțional, adicție, boală, confuzie, posibile blocaje mentale, rezidă în deconectarea de la sinele nostru profund. Prin aplicarea Compassionate Inquiry® atât clientul cât și terapeutul pot să recunoască credințele, comportamentele inconștiente care le conduc viața dar și modalități de a se elibera de acestea.

Procesul Compassionate Inquiry®

Prin Compassionate Inquiry® clientul are posibilitatea de a explora alături de terapeut credințele, memoria implicită, stările corporale și mentale care stau la baza comportamentelor pe care le exprimăm în lume.

Esența procesului terapeutic prin Compassionate Inquiry® este de a facilita reconectarea cu sinele nostru profund. Acest proces începe cu a determina ceea ce stă în calea realizării acestei reconectări cu noi înșine. Prima întrebare este cum se prezintă această deconectare de sinele nostru în momentul prezent.

Dr. Gabor Maté pleacă de la ideea că majoritatea blocajelor în care ne regăsim apar atunci când încercăm să învingem sau să eliminăm un mecanism de adaptare sau de apărare, înainte de a-i înțelege funcția, de a înțelege ceea ce face pentru noi.

Despre Compassionate Inquiry®

Pentru mai multe informații legate de această abordare terapeutică puteți accesa https://compassionateinquiry.com/the-approach/.

Programare sesiune Compassionate Inquiry®

Durata – 60 minute

Costul unei ședințe: 250 Ron

Modalitatea de desfășurare: via zoom.us

Pentru programări ne puteți contacta la: reimagine@reimagine.ro, telefon: 0371 100 011

Confirmarea sesiunii, datele de conectare via zoom.us sau adresa locației fizice, se va transmite solicitantului în baza confirmării de plată, cu minim 48h înainte de data solicitată pentru programare.

Terapeut – Monica Măgureanu, a absolvit Ciclul de formare profesională, Compassionate Inquiry® , practician în curs de certificare.