Diferențialul Arhetipurilor Personale

Încarc Evenimente

Stagiu  deschis despre Diferențialul Arhetipurilor Personale, rezervat studenților care au deja cunoștințe solide despre Referențialul Arhetipurilor Personale.

Diferențiaulul Arhetipurilor Personale – Părțile lipsă – Referențialul îngerului – Piramida nevoilor

Când are loc Cursul?

Cursul se va desfășura pe platforma zoom, în perioada 30 Septembrie – 02 Octombrie, după cum urmează:

  • Vineri, 30 Septembrie, 17:00-21:00
  • Sâmbătă, 01 Octombrie, 10:00-18:00
  • Duminică, 02 Octombrie, 10:00-18:00

Despre Diferențialul Arhetipurilor Personale

Diferențialul Arhetipurilor Personale ne invită să reunificăm în noi părțile care ne lipsesc sau de care nu suntem conștienți că le purtăm în noi.

De cele mai multe ori putem să le identificăm atunci când, în urma unui doliu, a unei rupturi, a unui accident sau, mai frecvent, în urma traumei nașterii noastre, ne simțim amputați de o parte din noi.

Diferențialul este dimensiunea metafizică a Referențialului nostru. Referențialul unui dublu simbolic de care suntem separați.

“Este vorba despre un instrument subtil care ne pune în legătură cu fantomele transgeneraționale și ne ajută să repatriem informațiile pierdute pe parcursul unui traumatism psiho-emoțional.” (Georges Colleuil)

În cadrul acestui stagiu vom lucra asupra părților care ne lipsesc și vom învăța să construim și să interpretăm Diferențialul nostru. Acest instrument foarte creativ ne va face să călătorim în lumi paralele, permițându-ne să explorăm 14 noi zone.

Cerințe pentru participanții la Diferențial

Acest stagiu este rezervat exclusiv persoanelor care au deja o bună cunoaștere teoretică și practică a Referențialului Arhetipurilor Personale. Pentru România, cerem celor interesați să fi validat modulele RN1,2,3,4,6,7,8, precum și atelierele 1,2,3 din ciclul de formare.

Este necesar să cunoașteți bine Referențialul, modul de calcul pentru cele 14 zone, etica, precum și următoarele aspecte: Cele șase configurații, cele 8 găuri negre, Brizurile, Casele ascunse ale iubirii, câmpul de coerență, scara lui Iacob, triunghiul filiației și arcanele minore.

Programa Cursului:

  • Cele 13 părți lipsă
  • Inelul magic
  • Referențialul îngerului
  • Universurile paralele ale Tarotului
  • Nivelul metafizic și infraconștient al Tarotului
  • Piramida lui Maslow adaptată pentru a lucra cu Referențialul
  • Real și realitate
  • Tunelul de cristal
  • Pulsarii
  • Dreptul la diferență

 

Facilitatorul Cursului

Atelierul este susținut de către Monica Măgureanu, Coach Sistemic, Practician în formare Compassionate Inquiry® , Practician și Formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Costul Cursului: 900 RON

Persoanele care se înscriu și achită participarea la stagiul Sigiliul Referențialului, susținut de Georges Colleuil  la București, 28-30 Octombrie, beneficiază de o reducere de 200 RON din prețul cursului.

Persoanele care au participat la stagiu Diferențialul Arhetipurilor Personale susținut de Georges Colleuil anterior acestui eveniment pot solicita înscrierea pentru costul de reparticipare de 450 RON.

Înscrieri și detalii: mihaela@pandorrastyle.ro

Termene si condiții

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email mihaela@pandorrastyle.ro, caz în care se vor aplica următoarele reguli:

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email cu până în 14 zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 50%.

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email în intervalul de 15 până la 30 de zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 70%.

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email într-un interval de peste 30 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită integral.

– în cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu într-un interval mai mic de 14 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail mihaela@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizator:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la:

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Go to Top