Protocol Ședință RAP

Încarc Evenimente

AT4 – Protocoluri de ședințe cu metoda RAP

28,29 Noiembrie, zilnic 18:30 – 21:30, on-line via zoom.us, vă invităm la Atelierul 4 din cadrul formării în Referențialul Arhetipurilor Personale– Protocoluri de ședințe cu metoda RAP

Programul Atelierului

În cadrul acestui atelier vom studia:

  • Diferitele protocoluri de ședințe cu metoda RAP.
  • Gestiunea transferurilor și proiecțiilor
  • Organizarea spațio-temporală a unei ședințe
  • Diferite abordări ale unui Referențial:
  • Terapeutică ( centrată pe subiect)
  • Coaching ( centrată pe obiect )
  • Didactică ( RAP centrat pe RAP).
  • Etica unei consultații.
  • Cele șapte reguli de aur ale RAP-ului.

Atelierul este susținut de către Monica Măgureanu, Coach Sistemic, Consilier de Dezvoltare Personală, Practician și Formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Costul Atelierului: 450RON

Înscrieri și detalii: mihaela@pandorrastyle.ro

Termene si condiții

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email mihaela@pandorrastyle.ro, caz în care se vor aplica următoarele reguli:

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email cu până în 14 zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 50%.

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email în intervalul de 15 până la 30 de zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 70%.

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email într-un interval de peste 30 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită integral.

– în cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu într-un interval mai mic de 14 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail mihaela@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizatorul Atelierului:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la:

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top