Curs aprofundare RAP – Steaua în Referențial

Încarc Evenimente

Cursul de aprofundare în metoda RAP (RN7) permite studiul poziției arcanului XVII, Steaua, în referențial și aprofundarea aspectelor tip gaură neagră în RAP.

Când are loc Cursul?

Sâmbătă, 05 Februarie, 10:00-18:00 via zoom.us.

Steaua în Referențial

👉Stelele ne vorbesc despre infinit, despre viziune, despre ceva din noi care are de-a face cu o stea. O stea se formează din praf galactic, gaz și nori, de-a lungul a milioane de ani, prin trilioane de reacții nucleare. Este ținută intactă și legată de alte stele și planete din galaxia sa, de atracția gravitațională a materiei negre .

👉Platon a descris Steaua drept mișcarea eternității. Steaua va ajunge să implodeze sub greutatea proprie. Dacă este o stea mare, moartea ei poate să creeze o supernovă, o serie de explozii care transformă straturile exterioare în nori radioactivi. Într-un final se transformă într-o gaură neagră unde gravitatea este atât de mare încât nici lumina nu-i poate scăpa.

Steaua

👉Zeița Nut, Zeița cerului de noapte, era înfățișată dând naștere stelelor și adunându-le în jurul buricului său negru. În același fel inconștientul dă naștere conștientului și cuprinde strălucirea sa individuală. În textele descoperite la piramide se spunea că o persoană care a murit devine o stea neperisabilă și astfel trăiește pentru totdeauna.

👉În alchimie Gaura Neagră este văzută ca o fragmentare a psihicului. Marie Louis von Franz se gândește la stele ca la imaginea sufletul în afara orizontului evenimentelor, în afara spațiului și timpului. Sufletul există astfel dincolo de moarte, într-o stare de intensitate neașteptată sau psihificare.

Structura Cursului

În cadrul acestui modul vom aborda următoarele teme:

👉Studiul poziției Arcanului XVII, Steaua în Referențial.

👉Studiul găurilor negre: conflicte psihice inconștiente personale sau relaționale.

Costul cursului: 450 RON

Pentru cei care doresc reluarea atelierului și au urmat formarea alături de Monica Măgureanu costul de reparticipare este de 100 RON.

Facilitator Curs

Atelierul este susținut de către Monica Măgureanu, Coach Sistemic, Consilier de Dezvoltare Personală, Practician și Formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Pentru înscrieri și detalii vă rugăm să ne scrieți la adresa –  mihaela@pandorrastyle.ro

Termene si condiții

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email mihaela@pandorrastyle.ro, caz în care se vor aplica următoarele reguli:

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email cu până în 14 zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 50%.

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email în intervalul de 15 până la 30 de zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 70%.

– în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email într-un interval de peste 30 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită integral.

– în cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu într-un interval mai mic de 14 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail mihaela@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizatorul Cursului:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la:

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top