Atelier Tiraje Istorice

Încarc Evenimente

Atelier Tiraje Istorice susținut de Isabelle Nadolny

V-ați gândit vreodată care sunt cele mai vechi tiraje de tarot din istorie? Alături de Isabelle Nadolny, povestitoare, actriță, cântăreață, conferențiar, istoric și tarolog, vom face o călătărie în trecut în care vom afla care sunt cele trei tiraje de referință, într-un atelier dedicat ”Tirajelor istorice”.

Despre Atelier

#Stiatica cel mai vechi tiraj cunoscut este cel realizat de contele de Mellet, publicat în 1781, în perioada lui Louis XVI? Doi ani mai târziu, în 1783, apare ”Etteilla”, un tiraj realizat de Jean-Baptiste Alliette, primul mare cartomancier profesionist din istorie. Finalmente, în 1927, este publicat ”Tarotul Cărților” de Oswald Wirth, în care se vorbește despre celebrul tiraj în cruce, faimos și astăzi.

Luând parte la atelierul ”Tiraje istorice”, susținut de Isabelle Nadolny, veți putea să vă satisfaceți curiozitatea față de practicile străvechi ale cartomanției, dar și să vă puneți în perspectivă practica lor prin întrebări precum: Ce este un „tiraj bun”? Dacă cineva este inspirat de un tiraj creat de un autor, este necesar să urmeze tot ce spune acesta? Cum să îți însușești un tiraj? Cum putem găsi semnificațiile corecte ale cărților în abundența de texte antice și moderne?

Când are loc Atelierul?

Cursul va avea loc pe data de 11 Septembrie 2022, între orele 10:00 – 14:00, în sala Tonitza, Grand Hotel Continental, Calea Victoriei 56, București

Detalii înscriere și participare

Înscrierile se fac la: mihaela@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului.

Număr Maxim de participanți – 15 persoane

Data limită de înscriere este 25 August 2022, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

Toți participanții vor primi diplomă de participare.

Modalități de plată

Costul atelierului este de 450 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. Participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Pentru Atelierul ” Tiraje istorice”, persoanele care se înscriu și achită taxa de participare până pe data de 1 August 2022, inclusiv, beneficiază de o reducere de 10% din costul atelierului. În acest caz, taxa de participare nu poate fi rambursată, indiferent de data la care participantul dorește să se retragă.

Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii.

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email mihaela@pandorrastyle.ro.

În cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu după data de 01 Septembrie 2022, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Prin transmiterea pe e-mail la mihaela@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Pachete de Participare Speciale

Dacă doriți să participați la toate evenimentele organizate alături de Isabelle Nadolny în perioada 10 – 11 Septembrie 2022, vă punem la dispoziție două pachete speciale:

Pachet Tarot 2 în 1 – Istorie, Povești

Cursul „Istoria Tarotului” și Cursul „Tarotul și Povești”

Costul pachetului este de 480 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. Participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Data limită de înscriere este 25 August 2022, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

În cazul în care participantul dorește să se retragă, se aplică condițiile de retragere prezentate mai sus.

Pachet Tarot All Inclusive – Istorie, Povești, Tiraje și Povestea Arcanului Luna

Cursul „Istoria Tarotului”, Cursul „Tarotul și Povești”, Atelier „Tiraje IstoriceSpectacolul ” Poveștile Arcanelor”: Luna

Costul pachetului este de 850 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. Participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Data limită de înscriere este 25 August 2022, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

Număr maxim pachete disponibile – 15

Disponibilitatea pachetului este condiționată de înscrierea și confirmarea cronologică la Atelierul „Tiraje Istorice”

În cazul în care participantul dorește să se retragă, se aplică condițiile de retragere prezentate mai sus.

Cei care participă la oricare din evenimentele organizate alături de Isabelle Nadolny și care doresc să se înscrie la modulele de Inițiere în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale și Tarotul de Marsilia susținut de către Monica Măgureanu, Coach Sistemic, Consilier de Dezvoltare Personală, Practician și Formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale, beneficiază de un discount de 20% din prețul cursului.

Organizatorul Atelierului:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la:

Inscriere


    Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

    Go to Top