Curs Tarot și Povești

Încarc Evenimente

Curs Tarot și Povești susținut de Isabelle Nadolny

Vă invităm alături de Isabelle Nadolny la un curs inedit: Tarot și Povești.

Despre curs

Povestitoare, actriță, cântăreață, conferențiar, istoric și tarolog, Isabelle vă va împărtăși din noua sa lucrare cum personajele și arhetipurile pe care le vedem în cărțile de tarot se regăsesc în legende, mituri sau chiar povești.

După ani de studii ale tarotului, Isabelle a devenit interesată și de istoria poveștilor și a descoperit cu mare plăcere că în foarte multe texte se regăsesc aceste figuri din tarot: nebuni, ermiți, schelete cu coasă, diavoli. Imediat, aceasta și-a concetrat cercetările pe două piste:

  • Existe texte antice care au inspirat tarotul?
  • În ce măsură figurile pe care le vedem în tarot fac parte din cultura europeană și se regăsesc în numeroase texte, mituri, povești și legende?

Isabelle va incerca să răspundă acestor întrebări și se va concentra asupra câtorva figuri remarcabile: Magicianul, Moartea, Diavolul, și vă va purta cu ele într-o călătorie inedită în universul imaginar și în cultura Europei Antice

De unde provin acestea? Cunoaștem vreun text istoric care să le menționeze? Cum le găsim în povești? Alături de Isabelle, vom încerca să facem o incursiune în timp, să construim o poveste care, cu siguranță, vă va cuceri!

Când are loc cursul?

10 Septembrie 2022, între orele 15:00 – 19:00, în sala Grigorescu, Grand Hotel Continental, Calea Victoriei 56, București

Detalii înscriere și participare

Înscrierile se fac la: mihaela@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului.

Cursul se va desfășura în limba franceză cu interpretare în limba română asigurată de Mihaela Rață și Tatiana Jilavu.

Înscrierile se fac la: mihaela@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului.

Data limită de înscriere este 25 August 2022, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

Modalități de plată

Costul atelierului este de 280 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. Participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Pentru Conferința ”Istoria Tarotului”, persoanele care se înscriu și achită taxa de participare până pe data de 1 August 2022, inclusiv, beneficiază de o reducere de 10% din costul atelierului. În acest caz, taxa de participare nu poate fi rambursată, indiferent de data la care participantul dorește să se retragă.

Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii.

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email mihaela@pandorrastyle.ro.

În cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu după data de 01 Septembrie 2022, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Prin transmiterea pe e-mail la mihaela@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Pachete de Participare Speciale

Dacă doriți să participați la toate evenimentele organizate alături de Isabelle Nadolny în perioada 10 – 11 Septembrie 2022, vă punem la dispoziție două pachete speciale:

Pachet Tarot 2 în 1 – Istorie, Povești

Cursul „Istoria Tarotului” și Cursul „Tarotul și Povești”

Costul pachetului este de 480 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. Participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Data limită de înscriere este 25 August 2022, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

În cazul în care participantul dorește să se retragă, se aplică condițiile de retragere prezentate mai sus.

Pachet Tarot All Inclusive – Istorie, Povești, Tiraje și Povestea Arcanului Luna

Cursul „Istoria Tarotului”, Cursul „Tarotul și Povești”, Atelier „Tiraje IstoriceSpectacolul ” Poveștile Arcanelor”: Luna

Costul pachetului este de 850 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. Participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Data limită de înscriere este 25 August 2022, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

Număr maxim pachete disponibile – 15

Disponibilitatea pachetului este condiționată de înscrierea și confirmarea cronologică la Atelierul „Tiraje Istorice”

În cazul în care participantul dorește să se retragă, se aplică condițiile de retragere prezentate mai sus.

Cei care participă la oricare din evenimentele organizate alături de Isabelle Nadolny și care doresc să se înscrie la modulele de Inițiere în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale și Tarotul de Marsilia susținut de către Monica Măgureanu, Coach Sistemic, Consilier de Dezvoltare Personală, Practician și Formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale, beneficiază de un discount de 20% din prețul cursului.

Organizatorul Cursului:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la:

Inscriere


    Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

    Go to Top